logo de pastorij wit 03

Evenementen

Gerechten verkrijgbaar tegen scherpe prijzen

Evenementen & acties in ons eetcafé

Op de pagina kan u in de gaten houden wanneer we bij Eetcafé De Pastorij speciale evenementen of acties inplannen. Zo organiseren we geregeld mosselweekends of bieden we gerechten aan tegen scherpe prijzen. Aarzel niet om ons te contacteren mocht u daarover vragen hebben.

Naar aanleiding van de Sint-Denijskermis vindt op zondag 9 oktober de bloemen-, boeren-, kunst- en ambachtenmarkt plaats op het kerkplein in Kalken van 14.00 uur tot 18.00 uur. Tijdens dat evenement wordt om 14.15 uur de uitslag van de bebloemingswedstrijd bekendgemaakt (editie 2022). Verder kan u boeken uit de bibliotheek aankopen en een optreden van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Kalken bijwonen. Dat optreden staat gepland tussen 15.00 uur en 16.00 uur

Gedurende de feestelijkheden kan u de tentoonstelling Kunst in de kerk van kunstvereniging Lak@rt bezichtigen in de Sint-Denijskerk. Op dat moment heeft in onze pastorijtuin (Kalkendorp 6) het Groeifestival plaats. Dat festival is een ‘speels doefestival’ over opvoeden en opgroeien. Zowel kinderen en jongeren als ouders en grootouders zijn van harte welkom. U vindt er tal van infostanden en activiteiten zoals grime en een springkasteel. 

Om u tijdens de festiviteiten van voldoende hapjes en drankjes te voorzien, maken we het in Eetcafé De Pastorij gezellig met o.a. warme chocolademelk, warme appeltaart met slagroom en huisgemaakte pannenkoeken. Ook serveren we onze welbekende Chouffekoffie – een heerlijk opwarmertje!

eetcafe de pastorij bieren tap
terras eetcafe tuin

Een evenement in onze brasserie bijwonen?

Reserveer vandaag nog telefonisch uw tafel!

Onze gegevens

Onze openingsuren
Volg ons

Uitzonderlijk gesloten op donderdag 20 juni

Op donderdag 20 juni zal Eetcafé De Pastorij uitzonderlijk gesloten zijn. Wij danken u voor uw begrip.

Kom supporteren voor de Rode Duivels in De Pastorij

Op zaterdag 22 juni zenden wij de match van de Rode Duivels uit op groot scherm in onze pastorijtuin. We openen dan enkel onze buitenkeuken met barbecue. Er is gratis inkom en u hoeft niet te reserveren. Iedereen is welkom om te supporteren!

belgian football flag 1